Consonant

koor in concert

Consonant is een gemengd zangkoor uit het Waasland, in 2007 ontstaan uit de fusie van het Sint-Jozefkoor van Temse/Velle en het Sint-Theresiakoor van Sint-Niklaas.
Lees meer...

Onze muziek

REQUIEM SchiedermeyerConsonant brengt meerstemmige profane en geestelijke koormuziek uit verschillende stijlperiodes.

Repetities

partijrepetitie BornemConsonant repeteert elke dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Sint-Jozefkerk te Temse/Velle.
Jaarlijks staan er twee koordagen op het programma. Bij gelegenheid wordt er met partijrepetities gewerkt.

Concerten

Passieconcert Consonant 2010Consonant verzorgt regelmatig concerten, met of zonder instrumentale begeleiding, soms in samenwerking met andere koren.  Lees meer ...

KLASSIEK RECITAL

Consonant brengt tijdens het Klassiek Recital, georganiseerd door het Cultuurcentrum van Temse, Marialiederen en liederen rond het thema vrede van oude en jonge meesters. Het klavier zal worden bespeeld door Franky Wagemans die zal instaan voor de begeleiding.

Nicolas Lestoquoy is een zeer veelzijdig musicus, actief als solist en in gitaarduo Mélisande of met violist Li-Kung Kuo, maar ook in het jazzkwintet Swingin’ Partout, is daarnaast docent gitaar aan het Conservatorium van Douai (Fr) en directeur van het Centre des Musiques Classiques et Actuelles. Berten D’Hollander, geboren en getogen in Tielrode, concerteerde in 2016 reeds in Italië, Engeland, Portugal, Frankrijk en Polen.

Het Klassiek Recital gaat door in de Sint-Jozefkerk op Temse/Velle op zaterdag 8 oktober om 16:00u.

Aanmelden